perjantai 15. maaliskuuta 2013

15.3.2013



Jyri meni kymmeneen. Teki laamas vartaita. Sen jälkeen teki salaattia johon tuli kiinanakaalii, paprikaa ja retiisiä, öljyy, pippurii, suolaa ja hunajaa. Sitten hän teki yksin annoksia! Teki a la carte annoksia johon tuli perunaa gratiini, kastiketta ja naudanliha pihvi. Sitten teki ceasar salaatin jossa oli folion palanen. Pilkkoi kurkkuu, punasipulii ja paprikaa. Illalla kävi kaupassa ja oli loppu päivän hotellilla.

Marleena puhisti aamulla ankkaa, joka oli tosi rasvasta :D. Leikkeli sipulia vetareihin. Teki kookos pikkuleipiä. Leikkasi myös kurkkua. Laittoi hedelmiä aamiais buffalle. Marleena on ollu koko päivän hotellilla, paitsi kävi mäkissä ja hakemassa Oonan kameran Roosan työpaikalle Roosan työpaikalta.

Meni töihin munkaa samaa aikaa. Leikkasi tomaattia paljon. Sen jälkeen pyöritteli 70 tryffeli palloa. Teki myös pestoo. Sittenkun Oona lähti, Tino rupesi leikkaamaan zuccinia, paprikaa ja varsiselleriä. Sitten pääsi pois. Illalla meni faijankaa pizzalle Taskuun. Sitten meni pelaamaa ilmakiekkoa ja meni pubii. Sen jälkeen meni mäkkärin kautta hotellille.

Mathias heräsi 8:30 kun Oona tuli puhalluttaa aamulla. Lähti Jyrin ja Ronjankaa töihin. Aamulla joku mies käveli sillan päällä. Siis sen kaiteen päällä joka on noin. 5m sillan yläpuolella. Leikkasi prostutoitua kinkkua mirepox tyylillä. Leikki veitsien kanssa kun oli tylsää. Sitten kuori porkkanoita ja palsternakkaa. Myöhemmin leikkasi ankeriasta. Mathias oli pääsemässä mutta häntä pyydettiin jäämään hetkeksi. Hän teki masikkavinegrettiä ja pakkasi lautasii ja yms. Sitten pääsi lähtemään. Illalla katsoi leffaa hetken, sitten ei jaksanu enää ja kävi kaupassa ja kahvilla Oonan ja Ronjan kanssa.

Ronja teki salaattia aamulla. Teki myös salaattia 45 henkilön tilaukselle. Laittoi salaatit lautasille. Sitten alkoi luonas aika ja teki lounas annoksia. Sitten kun vähä hiljeni, hän leikkasi kanaa. Ronja pääsi tekemään koko ajan hommia vaikka oli 8 kokkia keittiössä, koska oli paljon ordereita. Sitten kolmen maissa Ronja teki salaattia, jonka sai itse suunnitella ja toteuttaa itse. Hän laittoi sinne lollorossoa, jääsalaattia, tomaattia, paprikaa ja kurkkua. Töiden jälkeen pelasi minun ja Matankaa. Sitten kävi kaupassa ja kahvilla.

Roosa meni 10 töihin. Perus salaattia johon tuli kiinankaali, kurkkua ja tomaattia. Roosan leikkuu taito on parantunut niin paljon, että voi katsoa muualle ja leikkaa samaa aikaa. Sen jälkeen teki cannabeetä, jotka meni sen öidin synttäreille. Sinne tule Cream freseetä, lohta ja punasipulia. Päälle puristettiin sitruunaa.
Teki tummista leivistä kolmioita ja uuniin. Päälle laittoi cream freseetä, silakka ja kananmuna. Roosa sai lettuja ja mintun lehtiä. Roosa puhin tänään paljon Cristoferin kanssa.

Minä menin töihin, tein rahka palloja. Sitten leikkasin vähän perunoita ja suolakurkkua. Illalla olin vain hotellilla ja nukuin hieman.


1 kommentti:

  1. Ciao Kamut!
    On kiva lukea teidän juttuja. Alkaa olla noi liha-asiat jo hanskassa. Hyvä!
    Fiiliksetkin imeisesti hyvät!
    Upeeta katsoa teidän kuvia kaikkien tyäpaikoista
    ja työntekijöistä.
    Stemppiä!

    VastaaPoista