tiistai 19. maaliskuuta 2013

20.3. Pari päivää jäljellä

Roosa meni klo 10 töihin. Roosa aloitti päivän salaatin teolla. salaattiin tuli kaalia porkkanaa ananasta ja mausteet. Sitten Roosa meni lämpimälle puolelle. Siellä Roosa sai tehdä annoksia. annoksina oli Leivitettyä possua ja perunoita mitkä oli maustettu paprikajauheella., currykastikketta possua ja riisiä ja Roosa söi sitä. Bongin kanssa oli säätöä. Roosa teki myös lohikeittoa. Lopussa oli tylsää ja Roosan piti istua. Roosa oli iloinen koska sai 5- arvostelusta. Roosan on vain ollut hotellilla ja pelannut.

Tino meni klo 9 töihin. Tino paisteli kanaa ja leikkasi varsiselleriä, paprikaa ja parsakaalia. Tino teki myös krutonkeja. Sitten Tino leikkasi purjoa, tomaattia. Tino söi kanapastaa, oli hyvää. Tino pääsi klo 2. Tino lähti käymään hotelilla. ja lähti takaisin töihin koska hänellä oli arvostelu. Arvostelun jälkeen tino kävi kaupassa. Megazonen hintaa käytiin kysymyssä ja se oli 4e/peli. Sitten Tino lähti yksin prismalle päin kävelemään mutta päätti sittenkin mennä Hypermarket Rimiin.

Nikita meni klo 9 töihin. Aamulla nikita raastoi punasipulia ja omenaa vihannesleikkurilla. Niistä tuli salaatti päivän lounaalle. sitten nikita leikkasi porkkanaa paprikaa purjoa, julienne tyylillä. Sitten Nikita paisteli possun pihvejä. Lopuksi nikita leikkasi lanttua julienne tyylillä. Nikita söi perunamuusia ja lihamureketta. Nikita on vain ollut hotellilla ja pelannut ja nukkunut.

Ronja meni klo 10 töihin. Ronja teki myös salaatin lounaalle. Siinä meni kauan koska piti pistää paljon eri salaatteja.  Sitten Ronja teki annoksia lounaalle. annoksessa oli kanaa currykastikkeessa ja riisiä. Aina välissä Ronja teki tilaukseen annoksia. Ronja teki jauhelihaa lihamyllyllä. Sitten Ronja pilkkoi paljon sipulia, raastoi parmesan juustoa. Vika tunti meni nopeasti koska he leikkivät google kääntäjällä. Ronjaa ärsytti että hän pääsi 10 vaille 4 koska hän olisi halunnut jäädä. Ronja kävi kaupassa ja oli koneella. kaikki miettivät mitä salkkareissa tapahtuu illalla.

Marleena meni klo 10 töihin. Marleena leikkasi kurkkua viipaleiksi ja tomaatteja lohkoiksi.  raastoi kananmunia. Sitten Marleena teki "rosollia" mihin tuli perunoita, punajuurta, suolakurkkua, punasipulia ja kalaa. Sitten marleena leikkasi voita pieniksi kuutioiksi. Marleenan piti tehdä filo taikinaa ja siihen  päälle tuli hunajaa ja voita sekaisin ja siihen tuli uusi kerros. Sitten ne meni uuniin mutta kiertoilma heitteli palasia mitä taikinasta oli leikattu. Marleena ei ehtinyt syödä koska hänellä oli kiire. Marleena tuli takaisin hotelille ja söi heti ja oleskellut hotelilla.

Mathias meni aamulla kauppaan koska hän meni iltavuoroon. Mathias kävi salilla ja oli siellä 1,5h tuntia. Sitten kun mathias tuli takaisin hän rupesi nukkumaan. Sitten Mathias meni klo 4 töihin. Kun mathias pääsi töihin mathias rupesi kuorimaan sipuloita, juuriselleriä, lanttua. Mathias söi nautaa ja currykastiketta. Kun Mathias oli lähdössä hän puhdisti lattian rikkalapiolla. Mathias kävi katsomassa leipomossa mitä siellä oli.  Tänään Mathiaksella oli ollut hiljainen päivä ja eikä ollut paljon tekemistä. Mathias lähti aikaisemmin koska ei ollut mitään tekemistä. Illalla mathias on ollut koneella.

Aamulla menin klo 10 töihin aamulla aloin raastamaan perunaa päivän annokseen. Sitten sain syödä melkein heti. Söin päivän annoksen, "perunapihvin" ja vartaan. Sitten leikkasin suolakurkkua ja sitten aloitin leikkaamaan lammasta. sitten Arja ja Oona tulivat käymään ja sain arvostelusta 5 (1-5). sitten jatkoin lampaan leikkaamista ja sitten Tein Portabella sieniä. illalla olin hotelilla ja kävin kaupassa.

 Kuva syömästästäni suklaa fondantista ravintola trüffestä.

Kirjoittajana: Jyri Vepsäläinen

1 kommentti:

  1. Ciao Lapset!
    Kiva lukea teidän juttuja ja katsoa teidän ottamia hienoja kuvia. Olisin halunnut olla kuulemassa teidän saamia hienoja palautteita top-paikoista.
    Mikä parasta kaikilla on lihalajit halussa ja fiilis on hyvä.
    Nähdään maanantaina. Sitä odotellessa!!!!!!!!
    T. Teidän Eija

    VastaaPoista