tiistai 12. maaliskuuta 2013

Normi Tiistai 12.3

Marleena meni klo 10 töihin. Marleena teki leipä vanukasta. Sitten Marleena leikkasi punajuurta kahteen eri astiaan, toiseen tuli valkosipulia ja aurinko kuivattua tomaattia. Sitten Marleena teki 10kg perunoista viipaleita.Sitten tehtiin punaviinikastiketta ja myös "porkkanakastikketta". Lopuksi Marleena teki illan a la carte annoksiin kolmio leipiä. ne oli päivän kohokohdat ja oli saanut myös leikata.

Roosa meni klo 10 töihin myös. Tänään Roosan ei tarvinnut leikata niin paljon kuin ennen, mutta sai silti leikata paljon sipuleita ja punajuuria. Ensin Roosa teki salaatin mihin tuli, kaalia, porkkanaa, sokeria ja majoneesia. Sitten sai tehdä krutonkeja. Roosa auttoi myös vähän leipuria pistämään taikinan pellille ja kauli taikinan sileäksi ja teki reikiä taikinaan. Roosa teki tryffeleitä valmismassasta. Roosa söi kanapastaa, pihvin missä oli tomaattia ja juustoa päällä.  Roosa ei ole tehnyt mitään illalla, ollut vain hotellilla ja katsonut leffan.

Nikita meni klo 9 töihin. Nikita kuori punajuuria aamulla. Sitten perunamuusia ja maustevoita. Sitten Nikita leikkasi porkkanaa julienne tyylillä. Sitten Nikita teki lisää maustevoita. Kuori appelsiinejä ja leikkasi huomiseen salaattiin. Nikita söi lihamureketta ja sai mukaan kalakeittoa.

Ronja meni klo 10 töihin. Aamulla sai heti kurkkua ja paprikaa  leikattavaksi, mutta ei saanut leikattua koska Ronjaa alkoi taas huimata. Ronja oli töissä vain 45min. Sitten Ronja soitti Oonalle ja he lähtivät lastensairaalalle. Siellä he tekivät paljon testejä Ronjalle esim. piti kävellä kantapäillä. Ronjalla oli 2 lääkäriä ja molemmat teki samat asiat. Kun Ronja ja Oona tulivat sairaalalta he kävivät taas kahvilla. Muuten Ronja on vain nukkunut hotelilla.

Mathias meni klo 10 töihin. Mathias heräsi klo 7 ottamaan lääkkeet. Töissä oli iso laatikko sammakoita. Mathias ja hänen työ kaverinsa tekivät spagetista riman ja leikkivät sammakoilla. Kun leikit oli leikitty, Mathias rupesi tekemään marenkikakkua. Sitten Mathias rupesi leikkaamaan sitruunoita ja appelsiinejä. sitten hän sai raastaa 1,5h parmesan juustoa. Mathias söi Wellingtonia. Sitten lopuksi Mathias sai tehdä tilaushommia huomiseksi. Hotelilla Mathias ehti katsoa yhden leffan. Ja sitten lähtivät syömään Meat Markettiin.

Tino meni klo 9 töihin. Heti kun Tino meni töihin sai leikata ja leikkasikin koko päivän. Tino leikkasi tomaattia, punasipulia, basilikaa ja teki niistä salaatin ja käytti tänään ekaa kertaa omia veitsiään. Leikkasi myös kurkkua ja hunajamelonista brunoise- kuutioita ja lisää basilikaa ja niistä myös salaatti, kuori kiwejä. Sitten leikkasi banaania ja hunajamelonia. "Putsasi" 3 granaattiomenaa. Tino söi perunaa ja lihapataa. Tino lähti Mathiaksen kanssa syömään. Tino otti ankkaa ja Mathias söi pihvin. Sitten otti jälkiruoaksi Suklaa Fondantin.

Minä menin klo 10 itse töihin. Heti töihin päästyäni rupesin tekemään lasagnea toisen kokin kanssa. Sinne oli myös tullu uusi kokki. Tänään sai katsella aika paljon koska uudelle kokille näytettii asioita ja katselin samalla. Sain käyttää myös vakuumikonetta. Tein myös pari päivän annosta. Söin itse Lasagnea töissä.

Kirjoittajana : Jyri Vepsäläinen

                                 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti