perjantai 8. maaliskuuta 2013

Naistenpäivä 8.3. :)

 Jyri meni 12 töihin ja leikkeli suolakurkkuja heti ensimmäisenä. Teki täytettyjä tomaatteja joihin valkosipulia, suolaa ja pippuria. Söivät kakkua ja teki sen jälkeen portabella sieniä. Jyrin mielestä oli aika tylsä työpäivä.
Kävivät Reetun kanssa kaupassa ja katseli leffoja.

Tino on ollut flunssassa ja 38,88 astetta pahimmillaan kuumetta. On pelaillut ja katsellut myös leffoja.
ihan hyvää hänelle kuuluu :)

Nikita leikkeli vain noin 30min ja oli oikeasti ajoissa ! :D Hän laittoi raakoja perunoita kattilaan ja leikkasin hunajameloonin. Teki cocktail-tikkuja joihin tuli hunajameloonia, kanaa ja paprikaa. Nikita marinoi naudanlihaa ja pisti sen sisälle kuivattuja luumuja, purjoa ja paprikoita. Sen jälkeen hän koristeli kakkupalasia suklaalla ja mintun lehdillä.

Reetu osti ruusukimpun työntekijöille ja sai kahvia. Hän rupesi leikkaamaan porkkanaa brunoise tyylillä ja pilkkoi sipulia paljon. Sen jälkeen hän pilkkoi paljon perunaa brunoise tyylillä, mutta joutui uudelleen leikkaamaan ne koska olivat liian isoja. Leikkeli salaatteja ja paprikaa sekä teki ceasar salaattia ja a la carte annoksia. Sen jälkeen hän teki 242 stanssilla leipä palasia jonka jälkeen oli pikku hommia, mm kananmunien keittoa ja ruokien maistelua. Reetu teki ainakin 100kpl täytettyjä keksejä jonka jälkeen hän hakkasi naudan pihvejä ja paistoi ne. Tämän jälkeen hän leipoi pullia noin 60kpl kahdella kädellä. Reetun mielestä oli rankka päivä mutta Oonan mielestä loistava !

Mathias on lepäillyt koko päivän ja meni neljäksi töihin, mutta oli vain 3h töissä kun hänelle iski kuume, 38,4 astetta. Töissä hän kerkesi leikata paprikaa ja teki rapuja. Hän laittoi niihin sokeria ja uuniin. Ravintola oli todella täynnä eli asiakkaita oli paljon. Hän teki suklaapalloja muutaman ja leikkasi munakoisoa ja paistoi niihin raidat. Kun raidat oli paistettu munakoison ympärille käärittiin tuorepastaa. Tämän jälkeen hän tuli hostellille. Mathiaksella on todella kipeä kurkku ja ihan ok fiilis, parempikin voisi olla.

Marleenakin on ollut flunssassa, mutta ei ole ollut kuumetta enää, hyvä ! Hän kävi moikkaamassa sikoaan ja äitiään ja kävivät syömässä kauppakeskus Taskussa. Marleenaa väsyttää mutta fiilikset on ihan ok.

Ronjalla oli ensimmäinen aamu ilman kuumetta, jee ! Välillä ollut ihan hyvä olo taas välillä sattunut kurkkuun. Outo ja puutunut olo ollut. Ronja meni Oonan ja Mathiaksen kanssa kahville ja Taskussa oli muotinäytös. Tämän jälkeen Ronja on ollut koneella ja lepäillyt sekä katsoi Reetun kanssa Salatut Elämät. Ronja on ollut aika väsynyt fiilis ja ihon väri on tullut takaisin !

Tänään kun minä Roosa menin töihin sain heti kukan ja halin sekä ranskalaisen pusun joka oli ystävällistä, mutta aika omituista kun olivat niin läheisiä. Aamu oli sen takia mukava, mutta pikku hiljaa rupesin närkästymään kun jouduin vain kokoajan pilkkomaan vihanneksia yms. Onneksi loppuajasta sain muuta tekemistä mm. kanavartaita ja otin granaattiomenasta siemenet pois jonka takia takkini on sotkuinen. Kun olin vaihtamassa vaatteita töiden loputtua niin jälkiruokien tekijä nainen uskaltautui juttelemaan minulle joka oli ihan mukavaa :) Töiden jälkeen tulin hostellille enkä oikein ole tehnyt mitään, ollut koneella ja söin kanakeiton. Olen ihan hyvissä fiiliksissä ja iloinen siitä etten ole kipeä, toivottavasti en tulekaan. Ihanaa kun huomenna saa nukkua pitkään!

                                         Tässä minun työpaikaltani kakkunen !


Tänään blogi vuorossa oli:
Roosa Kolehmainen :)

Tässä työpaikkani nettisivu: http://www.vilde.ee/eng/

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti