lauantai 16. maaliskuuta 2013

Laaauantai !

Kaikki muut heräsit tänään 10 aikaan Oonan puhallutukseen paitsi Jyri ja Tino heräsivät jo aikaisemmin kun Tino lähti isänsä kanssa aamupalalle. Siinä odoteltiin että siivoojat tekivät työnsä jonka jälkeen osa meni takaisin nukkumaan ja osa oli koneella. Kaikki lähdettiin keilaamaan paitsi Jyri joka lähti töihin. Jaettiin meidät kahteen ryhmään, tytöt ja pojat, pojista voitti Matta ja tytöistä Marleena. Tultiin takaisin Hostellille noin klo 16 aikaan. Melkein kaikki rupesivat nukkumaan, osa katseli leffoja illan aikana. Piti lähteä shoppailemaan, mutta sovittiin väsymyksen takia että menemme huomenna.





Jyri meni töihin klo 11 ja heti ensimmäisenä hän rupesi leikkaamaan ankasta rasvaa pois jonka jälkeen hän laittoi siihen suolaa ja jääkaappiin tunniksi. Tämän jälkeen hän leikkasi kurkkua, punasipulia, paprikaa ja porkkanaa. Kun tunti oli mennyt otettiin ankat pois ja huuhdeltiin suola pois vedellä. Ankat laitettiin gn-astiaan johon laitettiin niin paljon öljyä että ankat peittyivät. Sekaan laitettiin tähtianista ja chiliä ja sitten uuniin. Teki a la carte annoksia 3 tuntia. Jyri teki salaatti pohjia eli hän oli kallassa eli kylmä puolella. Hän teki pariisin perunoita, ribsejä, ranskalaisia ja naudan pihvejä paistoi. Jyri söi tänään ranskalaisia ja ankkaa PIPPURIKASTIKKEELLA. Päivän loputtua hän kuori sipuleita ja teki lammasvartaita. Jyri pääsi klo 17:01 jonka jälkeen hän tuli hostellille ja kävi kaupassa tuoden muillekkin ruokaa.

Tino heräsi tänää kello 8:30 isänsä soittoon joka pyysi häntä aamupalalle. Aamupalan jälkeen he menivät rautakauppaan josta hänen isänsä teki löytöjä. Tämän jälkeen hän tuli muiden kanssa keilaamaan. Keilauksen jälkeen Tino lepäsi hetken jonka jälkeen isänsä tuli hakemaan Tinon heidän hotellilleen jossa he pelasivat yatzya. Tämän he lähtivät syömään Ränduri Pub:iin. Tino söi kanaa, kananmunaa ja leipää joka oli kylmää. Oleilivat siellä jonkun aikaa jonka jälkeen Tino tuli Hostellille.

Tuli hyvät päikkärit ja näin outoja unia.
Roosa Kolehmainen :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti